Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σύλλογος Εικαστικών Τεχνών Κοζάνης: Έκθεση των δημιουργιών όλων των τμημάτων

Στην Εύξεινο Λέσχη μέχρι τις 3 Ιουνίου

Έργα όλων των τμημάτων του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Κοζάνης, εκτίθενται από αυτή την Δευτέρα μέχρι και τις 3 του Ιούνη στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και ώρες 9:30-14:00 και 17:00-21:00 καθημερινά.

Ο σύλλογος που λειτουργεί από το 1986 έως τις μέρες μας διαθέτει 9 τμήματα οι μαθητές των οποίων, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς δούλεψαν σκληρά πάνω σε τεχνικές με τις δεξιότητές τους για όποια μορφή τέχνης αγαπούν και και τώρα με το τέλος της χρονιάς καλούνται να εκθέσουν στο ευρύ κοινό τα έργα των κόπων τους.
Υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, ζωγραφιές με έντονα παιχνίδια με το χρώμα, αγιογραφίες αλλά και αποσπάσματα κειμένων του τμήματος Δημιουργικής Γραφής του συλλόγου εκπροσωπούν επάξια όλες τις μορφές τέχνης στην έκθεση δείχνοντας ότι ακόμα και σε περίοδο κρίσης ο απλός κόσμος προσπαθεί να διευρύνει τους γνωστικούς και πνευματικούς του ορίζοντες .
Ο κόσμος που έσπευσε στην Εύξεινο Λέσχη να δει τα έργα στα εγκαίνια της έκθεσης ξεπέρασε τα 200 άτομα γεγονός που το χάρηκαν ιδιαίτερα οι μαθητές που εξέθεσαν τα έργα τους αλλά και οι δάσκαλοι που τους κατηύθυναν όλο το χρόνο.


prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου