Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Τα πάνω κάτω ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά το πρωί ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΖΑΝΗ
weather forecasts for KOZANI, Greece
Ημερομηνία
ΏραΘερμ/σίαΥγρασίαΔιεύθ. ανέμου - ΈντασηΚαιρός - φαινόμενα
Τετάρτη
20/5
09:00
17°C
68%
1 Μπφ B
3 Km/h
ΚΑΘΑΡΟΣ
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
23°C
41%
3 Μπφ Α
16 Km/h
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
21:00
22°C
38%
2 Μπφ NA
9 Km/h
ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
Μικρή πιθανότητα βροχής

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στα ορεινά της Κρήτης πιθανοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5, το πρωί στα βόρεια ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.



Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.




meteo-madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου