Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η «Εαρινή Βόλτα» των Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας - Πολλές φωτογραφίες

Λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων από πολλές άλλες πόλεις τις Ελλάδας, μαζί με τη δική μας ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από το στέκι των Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας με προορισμό τους, το γνωστό σε όλους μοναστήρι- προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Όρος Βέρμιο διά μέσου της παλιάς εθνικής Κοζάνης-Θεσσαλονίκης με ανώτατη ταχύτητα τα 50 χλμ/ώρα.

Ο Σύλλογος των Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας που ιδρύθηκε το 2012, από ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο εν γένει και ειδικότερα το κλασσικό αυτοκίνητο με τα ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, διοργάνωσε την «Εαρινή Βόλτα» με σκοπό να αναδειχθούν τα τουριστικού ενδιαφέροντος μέρη της Δυτικής Μακεδονίας που δεν είναι λίγα.

Οι συμμετέχοντες απηύλαυσαν την βόλτα με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα και ξεναγήθηκαν στον μοναστηριακό χώρο της Παναγίας Σουμελά όπου συναντήθηκαν με μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αυτοκινήτου, που είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας.
Στην διάρκεια της περιήγησης, οι συμμετέχοντας απήλαυσαν τη θέα της Καστανιάς και της Παναγίας Σουμελά, συνδυάζοντας την με καλό φαγητό και καφέ.
Μάλιστα ο Σύλλογος δεν θα αργήσει να διοργανώσει και την επόμενη «βόλτα» σε κάποιο άλλο αυτην την φορά προορισμο.

Ο Ταμίας, ο Πρόεδρος και ο  Γεν Γραμματεας του Συλλόγου










prlogos

Φωτό Βαγγέλης Καλιανιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου