Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: O Τάσος Λάτσκος Θώμου παρουσιάζει την έκθεση Nightlife 2

Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, ο Τάσος Λάτσκος Θώμου παρουσιάζει ατομική έκθεση με τίτλο «Nightlife 2», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Μέρες θεάτρου».  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαΐου στις 20.00 στο φουαγέ της Αίθουσας Τέχνης και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουνίου.

Το όραμα του Τάσου Λάτσκου Θώμου ακολουθεί ρομαντικά μονοπάτια στο πουθενά, σαν η οθόνη του υπολογιστή να είναι το ίδιο το σύμπαν και η αγωνία του είναι να ανακαλύπτει τι μπορεί συμβεί σε ένα ακόμα κλίκ. Κυριολεκτικά ένας εξπρεσιονιστής της ψηφιακής εποχής, επαναπροσδιορίζει τη σημασία του τί είναι ένα σημάδι - κουκίδα, αντικαθιστώντας το πινέλο με το mouse.
Περιοδικό «Naked but safe» issue 4, United Kingdom

Βιογραφικό

Ο Τάσος Λάτσκος Θώμου, γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978.
Σπούδασε ζωγραφική και ιστορία της σύγχρονης τέχνης στην Ιταλία, στην Ανώτατη σχολή καλών τεχνών του Μιλάνου (Accademia di belle arti di Brera) όπου και αποφοίτησε με άριστα και έπαινο. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην  «Αρχιτεκτονική του τοπίου» στην ίδια σχολή και έκανε πρακτική άσκηση στο αρχιτεκτονικό γραφείο «Grassi e Associati» κάνοντας σχεδιασμό και επιμέλεια, σε εκθέσεις ιστορικού χαρακτήρα, στο Palazzo REALE και στο αεροδρόμιο Malpensa.
Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στο Μιλάνο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου