Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Video: ο πίνακας της Μόνα Λίζα κρύβει εξωγήινους;

Σύμφωνα με μια θεωρία συνωμοσίας, ο πίνακας της Μόνα Λίζα ο οποίος φιλοτεχνήθηκε από τον Λεονάρντο Ντα Βίτσι κρύβει μέσα του την απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

"Μεταφυσικοί επιστήμονες" και συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται πως εντόπισαν στον θρυλικό πίνακα έναν εξωγήινο αρχιερέα, σημειώνοντας πως αυτό είναι μία απόδειξη της εξωγήινης παρουσίας η οποία βρίσκεται στον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Η ιστοσελίδα Crucible ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, σύμφωνα με το οποίο στον πίνακα κατοικεί αυτή η εξωγήινη ζωή, την ύπαρξη της οποία έκρυβε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Το video, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, χωρίς να προχωρά σε εξηγήσεις και σαφείς απαντήσεις, προσπαθεί να φωτίσει την κρυφή παρουσία της εξωγήινης ύπαρξης, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την κόμμωση και τα χέρια.






Κατά τη διάρκεια του video μία φωνή από υπολογιστή ακούγεται να λέει πως
  “Πολλοί θεολόγοι πιστεύουν ότι ο Λεονάρτο Ντα Βίντσι περνούσε υποσυνείδητα μηνύματα μέσω των έργων του”, ενώ συμπληρώνει "αν αυτό αληθεύει, τότε η Μόνα Λίζα ζωγραφίστηκε για να κρύψει σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα, πιθανόν σχετικά με την εξωγήινη ζωή και την επιρροή της στο εσωτερικό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας”.



Αυτή είναι η εικόνα του εξωγήινου που κρύβεται στη Μόνα Λίζα,
 σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους

Αν και η ομάδα πίσω από το video παραδέχεται ότι έχει "πειράξει" τα χρώματα του πίνακα για να "αποκαλύψει" την εξωγήινη μορφή, κάποιοι έχουν πειστεί από τα νέα "στοιχεία". Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο Scott C Waring, διαχειριστής της σελίδας UFO Sightings Daily, πάει τη θεωρία συνωμοσίας ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος ο Ντα Βίντσι ήταν... εξωγήινος.

Πριν κάποια χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, ιστορικοί της τέχνης ιστυρίστηκαν πως στα μάτια της Μόνα Λίζα βρίσκονται μικροσκοπικοί αριθμοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιον κώδικα.

Ωστόσο, οι μέχρι τώρα υποθέσεις για το τι συμβαίνει με τη Μόνα Λίζα στερούνται εμπεριστατωμένων εξηγήσεων, αφήνοντας τον καθένα να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα...




pathfinder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου