Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης στα Σέρβια - Αύριο Σάββατο η γευσιγνωσία

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα στα Σέρβια τις πύλες της η 5η Έκθεση Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΄΄Τούρκικου΄΄ Σχολείου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 8:30μ Μ. ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση Γευσιγνωσίας έχοντας ως βάση τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», Μέτρο 421 του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.-ΑΝΚΟ.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο ενώ ήδη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής εκθετών που μέχρι αργά χθες βράδυ τοποθετούσαν τα προϊόντα τους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.



Παράλληλες Εκδηλώσεις στο χώρο της Έκθεσης

Παρασκευή 12 Ιουνίου

9:30 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.



Σάββατο 13 Ιουνίου

6μ.μ. - Εκδήλωση γευσιγνωσίας στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», Μέτρο 421 του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.-ΑΝΚΟ.

9 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.


Κυριακή 14 Ιουνίου

6μ.μ. Παιχνίδια για τα παιδιά (παντομίμα κ.α.) από την Θεατρική Ομάδα Σερβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου