Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Καταγγελία για σοβαρό περιστατικό bullying σε γυμνάσιο της Κοζάνης - Συστάσεις σε γονείς μαθητριών από την Αστυνομία!

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό Bullying σε γυμνάσιο της Κοζάνης φέρεται να συνεβη την περασμενη Τετάρτη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στην εκπομπή «Μια εβδομάδα-Ένα Σάββατο» του Top Channel.

Σύμφωνα με αυτή, μαθήτρια του γυμνασίου, η οποία τους προηγούμενους μήνες φέρεται να δεχόταν υβριστικά σχόλια από δυο συμμαθήτριές της, μόλις ολοκληρώθηκε η εξέταση μαθήματος το πρωί της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση από τις εν λόγω κοπέλες, σε δρόμο εκτός του προαυλιου του σχολείου!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η συγκεκριμένη μαθήτρια οδηγήθηκε από τη μητέρα της και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραύμα στο αυτί.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με την Αστυνομία, από όπου επιβεβαιώθηκε πως μητέρα μαθήτριας προχώρησε σε καταγγελία κατά συμμαθητριών της για επίθεση, χωρίς, όμως, να καταθέσει εναντίον τους μήνυση. Έτσι, όπως προβλέπεται, αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις στους γονείς των δυο κοριτσιών.

Το Kozanimedia επικοινώνησε, όμως, και με τον διευθυντή του συγκεκριμένου γυμνασίου, ο οποίος ανέφερε πως δεν είδε το εν λόγω περιστατικό, το οποίο απλώς άκουσε, ενώ διευκρίνισε πως συνέβη σε χώρο έξω από το σχολείο. Επίσης προσέθεσε πως ο ίδιος άκουσε από τη μητέρα της κοπέλας πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες, τονιζοντας, πάντως, πως δε μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτε…

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Top Channel:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου