Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η 1η "ποδηλατοβόλτα" από τον Έφιππο Κρόκου

Πραγματοποιήθηκε η 1η ποδηλατοβόλτα μήκους 40 χλμ. από τον Έφιππο Σύλλογο Κρόκου και τους εθελοντές του, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μορφωτικού- Πολιτιστικού Συλλόγου "Ιωακείμ Λιούλιας",

με αφετηρία τον Κρόκο και συγκεκριμένα το χώρο του πάρκου της Αγίας Παρασκευής (Λάκος) και προορισμό πολλά χωριά της Κοζάνης. Η διαδρομή που διένυσαν ήταν: Κρόκος-Λευκοπηγή-Αιανή-´Ανω Κώμη-Κρόκος.


Όπως τόνισε ο Άρης Καρατζέτζος, μέλος του Έφιππου Συλλόγου και υπεύθυνος για τον συντονισμό των ποδηλατών, ο σύλλογος φιλοδοξεί να καθιερωθεί η συγκεκριμένη πρωτουβουλία που ξεκίνησε φέτος με του λάτρεις της ποδηλασίας. "Ο Σύλλογος "Eφιππος" δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό με την ιππασία, την ποδηλασία και την πεζοδρομία. Η επιθυμία μας είναι να καθιερωθεί η ποδηλατική βολτα και να πραγματοποιηθεί και τις επόμενες χρονιές με ακόμα περισσότερες συμμετοχές."ανέφερε στον "Π.Λ"
Ακόμη ανεμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα, να υλοποιηθούν πολλές ακόμη δράσεις του συλλόγου σχετικές με την ιπασσία και τα άλογα, όσο και με την πεζοπορεία.


prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου