Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Συγκέντρωση κουβερτών στην Κοζάνη για τους Σύριους πρόσφυγες

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης για τους Σύριους πρόσφυγες με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης και επώδυνης κατάστασης που διέρχονται ενόψει μάλιστα και του επικείμενου χειμώνα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όσοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια, να φέρουν κουβέρτες καινούριες ή μεταχειρισμένες πλην όμως καθαρές και σε καλή κατάσταση, τυλιγμένες σε διαφανή νάιλον σακούλα και συνοδευόμενες από ένα πακετάκι μπισκότα ή φρυγανιές ή κρουασάν.

Η παράδοση των συγκεκριμένων ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Οκτώβρη
 στους εξής χώρους:

•    για μεν τον Δήμο Κοζάνης στο κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αργυροκάστρου 13 (Πρώην Ιδιωτικό Γυμνάσιο Χριστοφορίδη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8π.μ. – 14 μ.μ.  τηλ. 2461029842

•    για δε την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης στους Ναούς στις ώρες λειτουργίας τους.

Τα είδη θα παραδοθούν την 1η εβδομάδα του Νοεμβρίου στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, όπου έχει στηθεί οργανωμένος καταυλισμός για την φιλοξενία των προσφύγων με τη βοήθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα του Δήμου Παιονίας και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου