Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Κατάληψη στο δημαρχείο Κοζάνης θα κάνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ- ΟΤΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σε συμβολική διαμαρτυρία προχωρούν την ερχόμενη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου οι δημοτικοί υπάλληλοι της Κοζάνης, κάνοντας κατάληψη στο δημαρχείο Κοζάνης!

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, όπως αποφασίστηκε κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Κοζάνη, θα προχωρήσει σε κατάληψη από τις 10 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, στο χώρο εργασίας τους, δηλαδή στο δημαρχείο.

Πρόκειται για πανελλαδική διαμαρτυρία της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην οποία θα συμμετάσχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι ανά την Ελλάδα, με κύρια αιτήματα τις μειώσεις μισθών, το συνταξιοδοτικό, αλλά και την έντονη αντίδραση του κλάδου στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει "χέρι" στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κινητοποίησης,
στις 11 το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, οι δημοτικοί υπάλληλοι θα έχουν συνάντηση στο δημαρχέιο, ενώ στις 12 θα γίνει συνέλευση , ώσυε να αποφασιστεί αν το σωματείο θα συμμετάσχει στην προαναφερόμενη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 12 Νοεμβρίου.

Το σωματείο απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους για ευρεία συμμετοχή στην κινητοποίηση, προγραμματίζοντας μάλιστα στις 3 το μεσημέρι πανδημοτικό συλλαλητήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου