Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η καυτή ατζέντα του ζιγκολό σε Κοζάνη, Καστοριά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη!

Ο Θεσσαλονικιός που έκανε «επισκέψεις» κυρίως σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη και Καστοριά, πιάστηκε επ” αυτοφώρω σε ξενοδοχείο στη Λάρισα, ενώ είχε μαζί του την «καυτή» ατζέντα με ονόματα και τηλέφωνα της εκλεκτής πελατείας του…

Κρύος ιδρώτας λούζει κυρίες της υψηλής κοινωνίας, που έχασαν τον ύπνο τους μετά τη σύλληψη 36χρονου ζιγκολό, πρώην ποδοσφαιριστή σε ομάδα της βόρειας Ελλάδας, ο οποίος πληρωνόταν για να κάνει πραγματικότητα τις ερωτικές φαντασιώσεις ευκατάστατων γυναικών.

Ο 36χρονος "αθλητικός τύπος" όπως διαφήμιζε τον εαυτό του στη διαδικτυακή αγγελία του, χρέωνε τις πελάτισσες του με 100 ευρώ την ώρα και 300 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ, ενώ οι ίδιες αναλάμβαναν και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής. Κατά τα άλλα ο πρώην ποδοσφαιριστής ζούσε μία ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Λάρισας ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από την οικονομική κρίση και αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί του. «Τα οικονομικά προβλήματα με λύγισαν και αναγκάστηκα να πηγαίνω με πλούσιες παντρεμένες κυρίες για να τα βγάζω πέρα» είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, είχε ιδιαίτερα εκλεκτό πελατολόγιο. Στην ατζέντα του, σύμφωνα με την Espresso, βρέθηκαν ονόματα γυναικών κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, τις οποίες επισκεπτόταν πολύ τακτικά.
Οι περισσότερες, κατά τις ίδιες πηγές, είναι παντρεμένες και οικονομικά ευκατάστατες. Σε βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή, σχηματίστηκε δικογραφία ωστόσο ο 36χρονος δεν συνελήφθη καθώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πταίσμα. Έτσι μετά την περιπέτειά του, επέστρεψε στο σπίτι του…



Εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου