Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Επίδειξη πτήσεων αερομοντέλων στην Κοζάνη από τον Σύλλογο Αερομοντελιστών

Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή της πολεμικής αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη πτήσεων αερομοντέλων την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, από τις 11.00 π.μ. στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ www.elao.gr ) άθλημα του αερομοντελισμού. Να ακούσουν και να ρωτήσουν για τις αρχές πτήσης αεροπλάνων και ελικοπτέρων, να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα, καθώς και αγωνιστικά μοντέλα των μελών του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

Θα γίνει η παρουσίαση – γνωριμία με τον σύλλογό μας, τους τομείς δράσης και τις επιτυχίες μας σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Θα γίνει επίδειξη χειρισμού τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου και ελικοπτέρου.
Θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αγωνιστικού προγράμματος από μέλη του συλλόγου.
Θα πραγματοποιηθούν πτήσεις ελεύθερου προγράμματος αεροπλάνων και ελικοπτέρων από μέλη του συλλόγου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό.

Σας περιμένουμε όλους!

Δ.Σ. Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:
Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα, στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη.  Το μοντελοδρόμιο βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα. Για αναλυτικές πληροφορίες, δείτε τον παρακάτω χάρτη πατώντας ΕΔΩ.

Πληροφορίες:
Ασλανίδης Γιώργος:     697 7665 761
Κούρτογλου Σάββας:     694 8590 680

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου