Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ανέκαμψε η τοπική αγορά της Κοζάνης στο δεκαήμερο των εκπτώσεων!- Στήριξη στην απεργία της Πέμπτης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Με θετικό πρόσημο έληξε το εκπτωτικό δεκαήμερο, για τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης.Από τις 1 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου τα μαγαζιά της Κοζάνης έκαναν προσφορές και χαμηλότερες τιμές και ο κόσμος φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, ψωνίζοντας τα απαραίτητα προς αυτόν είδη σε συμφέρουσες τιμές!

"Το δεκαήμερο εκπτώσεων έληξε και οι έμποροι της Κοζάνης είναι ευχαριστημένοι, γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα η αγορά ήταν "νεκρή", από το καλοκαίρι και μετά", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον "Π.Λ." ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτρης Αθανασιάδης.
 Ο ίδιος προσέθεσε πως η αγοραστική κίνηση κυμάνθηκε στα περυσινά επίπεδα και αυτό ήταν ένα σημάδι ανάκαμψης. Ακόμη και η εμπορική αυτή κίνηση δεν είναι αρκετή ώστε να ανακάμψει η αγορά και οι έμποροι παραμένουν σε δυσχερότατη θέση, υπό την απειλή του "λουκέτου".
Ο εμπορικός σύλλογος θα δώσει χριστουγεννιάτικη νότα με πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Μια ελπίδα για την ανάκαμψη της αγοράς, υπάρχει από όλο τον εμπορικό κόσμο για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για το λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος έχει "καταστρώσει" ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο και θα συζητήσει με τον δήμο Κοζάνης, προκειμένου να ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Ωστόσο, λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας, δεν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση από κανέναν φορέα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως πέρυσι δεν είχαν γίνει πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Χριστούγεννα, για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Το γενικό πλαίσιο περιλαμβάνει εκδηλώσεις με Αη Βασίληδες που θα μοιράζουν δώρα σε παιδιά, ξυλοπόδαρους και άλλες τέτοιες δράσεις που μπορούν να γίνουν χωρίς μεγάλο κόστος. Όσο για τον χώρο που θα γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές, λόγω και των έργων της πλατείας, θα γίνουν μέσα στο εμπορικό κέντρο, σε κεντρικούς δρόμους με μαγαζιά, ίσως και στα παλιά ΚΤΕΛ.

Δεν κλείνουν τα μαγαζιά για την απεργία της Πέμπτης!

Εντωμεταξύ, ο Εμπορικός Σύλλογος, όπως λέει ο κ. Αθανασιάδης, θα στηρίξει την απεργία της Πέμπτης, ωστόσο οι έμποροι δεν θα κλείσουν τα μαγαζιά τους. "Αυτή η απόφαση πάρθηκε πανελλαδικά και αυτή θα ακολουθήσουμε", ανέφερε ο ίδιος, λέγοντας πως η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση, όπως φυσικά και όποιος έμπορος το επιθυμεί.



prlogos

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΓΟΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΑΜΨΕ Η ΑΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή