Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Γρεβενά: Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό με δύο νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στην Εγνατία οδό, ανάμεσα στον νότιο και ανατολικό κόμβο που οδηγεί στα Γρεβενά, πριν την γέφυρα,  όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ντελαπάρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο (με πινακίδες Ιωαννίνων), που κινούνταν με κατεύθυνση την Κοζάνη, επέβαιναν τρία άτομα.

Δύο από αυτά,  βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός τρίτου ατόμου (μιας γυναίκας) που οδηγείται από το ΕΚΑΒ,  αυτή την στιγμή στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Στο σημείο έσπευσαν δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών με πέντε Πυροσβέστες, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Γρεβενών.

star-fm.gr

Η επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το τροχαίο δυστύχημα

Στις 18:15, σήμερα 13/12/2015,η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή από το οδόστρωμα Ι.Χ.Ε. οχήματος,στο 159χλμ.Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Θεσσαλονίκης, μεταξύ νοτίου και ανατολικού κόμβου Γρεβενών.

Ανασύραμε από το οδόστρωμα δύο άτομα του οχήματος,χωρίς εμφανή σημάδια ζωής και τρίτο άτομο του οχήματος βαριά τραυματισμένο. Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν Γρεβενών.Στο συμβάν επιχείρησαν πέντε (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο (2) οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου