Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μια μίνι-ταινία για τα ερωτικά σκιρτήματα φτιαγμένη με χιούμορ από φοιτητές του ΑΠΘ

Ο έρωτας στα χρόνια της φοιτητικής ζωής. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησαν φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας από τη δική τους σκοπιά τα ερωτικά σκιρτήματα και την κατάληξή τους.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: τι λέει το πόρισμα σοκ, πολλά τα καψόνια

Χρονιά-μαρτύριο ήταν το 2014 για τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διενήργησε τριμελής επιτροπή του ΕΛΓΟ «Δήμητρα», καθώς ήδη από το πρώτο του έτος στη Γαλακτοκομική Σχολή μπήκε στο στόχαστρο των “σκληρών” συμπατριωτών του από την Κρήτη, οι οποίοι διασκέδαζαν με ποικίλα καψώνια εις βάρος του.

Φόρος λίπους: ποιο το νέο απίθανο μέτρο της κυβέρνησης, τι προβλέπει

Φόρο λίπους ετοιμάζει η κυβέρνηση και μάλιστα είναι ένα από το μέτρα τα οποία προτείνονται στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που συζητιούνται ήδη στο Brussels Group.
Σύμφωνα με το Star προωθείται η αύξηση τουλάχιστον κατά ένα λεπτό, στην τιμή των προϊόντων που περιέχουν ζάχαρη, λίπος ή/και αλάτι. Έτσι αναμένεται να επιβαρυνθούν προϊόντα όπως αναψυκτικά, γλυκά, διάφορα προϊόντα ζωικής προέλευσης αλλά και φαγητά τόπου φαστ φούντ.

Παιδιά και διαδίκτυο: Η νέα έρευνα για τη χρήση του διαδικτύου στην Ελλάδα


Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της εξέλιξης και τα παιδιά πλέον έρχονται σε επαφή με το διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία. Πριν 15 ημέρες παρουσιάστηκε στο 4ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα με θέμα «Παιδιά και Διαδίκτυο», η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη χώρα μας.

Τι να τρώτε για μυαλό ξυράφι

Με την πάροδο των χρόνων το μυαλό δεν λειτουργεί, όπως σε μικρότερες ηλικίες.
Αδυνατεί να συγκρατήσει ονόματα, να θυμηθεί ραντεβού αλλά και διάφορες υποχρεώσεις, αν δεν τις καταγράφει σε λίστα.
Έρευνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων ενισχύουν τη μνήμη και διατηρούν την καλή εγκεφαλική λειτουργία.

Προτιμούν την ανεργία παρά την κατάρτιση - Ουραγός η Ελλάδα στα προγράμματα δια βίου μάθησης

Oυραγός είναι η Eλλάδα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή ενηλίκων σε προγράμματα Διά Bίου Mάθησης, παρότι αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν «αντίδοτο» στη διαρκώς αυξανόμενη ανεργία.
Eίναι ενδεικτικό ότι μόλις το 11,7% των ατόμων 25-64 ετών συμμετέχει σε σχετικά προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, ποσοστό το οποίο απέχει σημαντικά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που αγγίζει το 40,3%, και κατατάσσει τη χώρα μας στην προτελευταία θέση στην Eυρώπη των «28».

Οι Έλληνες “σαμουράϊ” - Τι “σόϊ” άνθρωποι είναι οι κομάντος μας;

Οι Ειδικές Δυνάμεις από την πένα που έγραψε 
για τον Άρη Βελουχιώτη.

Επιλέγουν να ζουν επικινδύνως χωρίς να έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα. Μισθός άθλιος. Δόξα; Μόνο εντός της μονάδας τους. Πρέπει να είναι “αόρατοι” ,κινούνται σχεδόν πάντα στο σκοτάδι,καμία δημοσιότητα δεν επιτρέπεται. Ξέρουν ότι είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν ακόμη και την πιο παράλογη διαταγή. Χωρίς δισταγμό. Είναι οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων . 
Μεταξύ των οποίων και της ΜΥΚ. Που τα τελευταία 24ωρα 
δέχονται “πυρά” απ΄ όσους αγνοούν τα βασικά για τις 
Ένοπλες Δυνάμεις;

Γιατί πυροβόλησαν τον Ηλία Ψινάκη - Τι αποκαλύπτει ο ίδιος -video

Δηλώσεις στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» έκανε ο Ηλίας Ψινάκης που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τον πυροβόλησαν, ενώ δέχεται συνέχεια απειλές και εκβιασμούς.

«Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι και “κυνηγάω” τον πρώην Δήμαρχο είναι ότι φρόντισε να μου αφήσει έναν Δήμο, εκτός του τι είχε κάνει, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είχε κάνει, αν έχει κλέψει, τι έχει κλέψει και γιατί. Τον ψήφισαν και καλά τους έκανε.

Οι τελευταίοι διάλογοι πριν την μοιραία πτώση του Airbus A320

Ο κυβερνήτης του Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings ικέτευε τον συγκυβερνήτη του, που φέρεται ότι το οδήγησε σκόπιμα στη συντριβή, να ανοίξει την "καταραμένη πόρτα" του πιλοτηρίου ενώ οι επιβάτες πίσω του ούρλιαζαν έντρομοι, λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild που επικαλείται τους καταγραφείς της πτήσης.