Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Βίντεο: Aναπαράσταση του περιστατικού στο μπαρ της Κοζάνης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός

Στην αναπαράσταση του περιστατικού που συνέβη σε μπαρ του κεντρικού πεζόδρομου της Κοζάνης, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του από ανακοπή (πιθανότατα) ο 47χρονος αστυνομικός, προχώρησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Ασφάλεια Κοζάνης.

8 τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε στο ψυγείο

Η πεποίθηση πως όλα τα τρόφιμα διατηρούνται για περισσότερο καιρό μέσα στο ψυγείο είναι εντελώς λανθασμένη καθώς σε μερικά τρόφιμα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Όσο πιο πολύ τα αφήνετε στο ψυγείο τόσο πιο γρήγορα χαλάνε.
Ας δούμε μερικά από αυτά καθώς και τρόπους για να τα διατηρείτε φρέσκα για περισσότερο.

Διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας θέλουν 7 στους 10

Υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας και της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας τάσσεται η πλειοψηφία των Ελλήνων. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, αλλά και η επιστολή που του απέστειλε ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα επανέφεραν το ζήτημα στην επικαιρότητα για ακόμη μια φορά.

Δυσανεξία στη γλουτένη; Αυτά είναι τα σημάδια

Μπορεί η διατροφή χωρίς γλουτένη να έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό, η συγκεκριμένη πρωτεΐνη, ωστόσο, έχει συνδεθεί με πάνω από 55 ασθένειες.
Υπολογίζεται μάλιστα ότι το 99% των ατόμων που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη δεν το γνωρίζουν.

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Έθνικ – Τζαζ βραδινό

«HOLImelia»: Έθνικ – Τζαζ μουσική σκηνή

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος μετά την ανάπαυλα των γιορτινών ημερών του Πάσχα και μετά την κινηματογραφική προβολή της Δευτέρας 20 Απριλίου, σας προσκαλεί την Τρίτη 21 Απριλίου σε μουσικό Έθνικ – Τζαζ βραδινό με το μουσικό σχήμα «HOLImelia», ελληνογαλλικής σύμπραξης.
Θα βρεθούν επί σκηνής οι: Στέλλα Παπαλάμπρου στην ερμηνεία και οι Γαλλοαλγερινοί Nazim Aliouche: Κιθάρα, Κρουστά, Eric Houdart: Σαξόφωνο, Kamal Mazouni: Μπάσο, Nicolas Delaunay: Τύμπανα

Πτυχία που υπόσχονται μεγάλες απολαβές

Ποια πτυχία υπόσχονται μεγάλες απολαβές σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού forbes;

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το σκέφτεστε, λάβετε υπ’ όψιν τα παρακάτω στοιχεία που προκύπτουν από μελέτη μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στη λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Ρύθμιση 100 δόσεων: Όσα πρέπει να προσέξετε

Περισσότεροι από 3.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου μπορούν να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση για εξόφληση των οφειλών τους σε 100 δόσεις και με εκπτώσεις των προστίμων που φτάνουν και το 100%. Η ηλεκτρονική εφαρμογή είναι πλέον ανοικτή. Μέσω αυτής, οι οφειλέτες μπορούν να εξοφλούν τα χρέη τους είτε εφάπαξ, με διαγραφή του συνόλου των προστίμων – τόκων που έχουν επιβληθεί στο αρχικό ποσό, είτε σε 2 έως 100 δόσεις με έκπτωση 90% έως και 30% των προσαυξήσεων.

«Εαρινή βόλτα» με κλασικά αυτοκίνητα από τους Φίλους Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας

Οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη «Εαρινή βόλτα» με κλασικά αυτοκίνητα,
στο γνωστό σε όλους μοναστήρι- προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Όρος Βέρμιο.