Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πανελλαδικές 2015: Τα μυστικά για ετοιμοπόλεμους υποψήφιους

Καθώς αρχίζει αύριο Δευτέρα (25/05), η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλό είναι να θυμηθούμε τα... μυστικά που χαρίζουν στους υποψήφιους πόντους, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στη ανώτατη σχολή της προτίμησής τους.

Ένα παιδί και ένας άστεγος: μια συγκινητική ιστορία

Είναι πέντε ετών, λέγεται Josiah Duncan, ζει στην Αλαμπάμα και εξέπληξε όχι μόνο την μητέρα του, αλλά και όλον τον κόσμο με την κίνησή του.

Ήταν μια καθημερινή ημέρα και είχε πάει με την μητέρα του για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους, ο πεντάχρονος παρατήρησε έξω από το εστιατόριο έναν άστεγο άνδρα. Άρχισε να κάνει διάφορες ερωτήσεις στην μητέρα του, Ava Faulk, αλλά όσα περισσότερα μάθαινε, τόσο περισσότερο ανησυχούσε για εκείνον.

Eurovision 2015: Η συγκλονιστική ιστορία του νικητή

Μέσα από το τραγούδι Heroes που έφερε την Σουηδία στην κορυφή της βαθμολογίας στη Eurovision, ο Måns Zelmerlöw στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying, θύμα του οποίου έχει πέσει και ο ίδιος.

Άνθρωποι που πήγαν στον άλλο κόσμο και επέστρεψαν

Ανατριχιαστικές περιπτώσεις νεκροφάνειας

Στο άκουσμα της λέξης θάνατος τα συναισθήματα «χορεύουν» σαν τρελά. Η θλίψη, ο πόνος, αυτό το κενό που νιώθεις όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, σε χτυπάει σαν μανιασμένο κύμα.
Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα μπορούσε να εξασφαλίσει το κλειδί της αθανασίας για να επεκτείνει κάθε στιγμή της ζωής πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Η Greenpeace κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Σταματήστε το λόμπι του άνθρακα»

Υστατη έκκληση στην κυβέρνηση, προκειμένου να βελτιωθούν θεαματικά τα όρια ρύπανσης των μεγάλων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής ως προς τις ανώτερες τιμές τους και να σταματήσει να εθελοτυφλεί μπροστά στις μεθοδεύσεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού λόμπι άνθρακα, που βάζουν σε κίνδυνο δεκάδες χιλιάδες ζωές, κάνει η Greenpeace.

Τη Δευτέρα 25-5 η κατεδάφιση της δεύτερης γέφυρας του ΟΣΕ στην Κοζάνη

Με στόχο την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων (έδρα) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. 3 Κοζάνης- Λάρισας

Έριξαν φόλες στα αδέσποτα του Βελβεντού όπως καταγγέλλει το ΑΓΓΙΖΩΟ

Με ανάρτηση στο facebook το Σωματείο ΑΓΓΙΖΩΟ καταγγέλλει τη θανάτωση ζώων στον Βελβεντό.

Την Παρασκευη καποιοι εριξαν φολες στον Βελβεντο Κοζανης σκοτωνοντας ολα τα αδεσποτα του χωριου μαζι με μια σκυλιτσα και τα νεογεννητα κουταβια της.Μπορει να καθαρισαν το ομορφο και πολιτισμενο χωριο τους απο τα σκουπιδια τα αδεσποτα ομως οι βρωμικες ψυχες τους δε θα καθαριστουν ποτε.

Εικόνες-σοκ από τις καταστροφές που προκαλεί ο άνθρωπος στη Γη

Ο πλανήτης που πληγώνουμε είναι το σπίτι μας - Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν είναι μόνο η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη που θέτει σε κίνδυνο την ισορροπία της Γης. Ο υπερπληθυσμός, η ρύπανση, η λαθροθηρία, η εξόρυξη ορυκτών είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις που παίρνει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς
το ίδιο του το σπίτι - τον πλανήτη Γη.

Άνθρωποι της πολιτικής σκηνής που εντάχθηκαν στις 100 δόσεις

Φλαμπουράρης, Κουίκ και Δήμητρα Λιάνη ρυθμίζουν τα χρέη τους

Εκτός από επιχειρήσεις και επαγγελματίες, πολλά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής χρησιμοποίησαν την ελαστική ρύθμιση της αναπληρώτριας υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη, και εντάχθηκαν στις 100 δόσεις για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.

Σεμινάριο για Παραγωγούς διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης με θέμα: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Enterprise Greece (πρώην Ο.Π.Ε.) διοργανώνουν διήμερο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  και την Πέμπτη 27 και 28 Μαΐου 2015 και από ώρες 18:00 έως 21:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κτιρίου του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2,  με θέμα:

«Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες»