Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Πανελλαδικές 2015: Πτώση των βάσεων. Αναλυτικά σε κάθε πεδίο

Σε πτωτική πορεία φαίνεται ότι θα κινηθούν φέτος οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων κάτι που αναπόφευκτα θα συμπαρασύρει σε καθοδική πορεία και τις βάσεις εισαγωγής.

Η βιταμίνη που προστατεύει από κατάθλιψη, διαβήτη και καρκίνο του παχέος εντέρου

Η παραγωγή αυτής της πολύτιμης για την υγεία σας βιταμίνης εξαρτάται άμεσα από την έκθεσή σας στον ήλιο. Γι΄αυτό και το καλοκαίρι είναι η περίοδος που -με προσεκτικές κινήσεις- μπορείτε να αυξήσετε τα επίπεδά της στον οργανισμό σας.

Πρόσληψη 60 ατόμων με 8μηνα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προχωράει η ΔΕΗ. Πρόκειται για εποχικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων.

Η πρόταση της Κομισιόν για τη… σωτηρία της Ελλάδας

To σενάριο της δίμηνης παράτασης του τρέχοντος προγράμματος στην Ελλάδα, δηλαδή μέχρι τον Σεπτέμβριο και με πρόβλεψη για χρηματοδότηση ώστε να μην κηρύξει χρεοστάσιο, σκέφονται στην Κομισιόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ.

Θερινό Ηλιοστάσιο: 21 Ιουνίου η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου

Στο βόρειο ημισφαίριο, ο Ηλιος θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του στον ουρανό και η μέρα θα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους
Για πολλούς το καλοκαίρι ήδη ξεκίνησε, όμως από αστρονομική άποψη αυτό θα συμβεί την Κυριακή 21 Ιουνίου το απόγευμα -συγκεκριμένα στις 19:39 ώρα Ελλάδος- οπότε θα συμβεί το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο θα εγκαινιάσει και τυπικά την έναρξη του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η χώρα μας.

Πούτιν: Ο αγωγός θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της

Επιφυλακτικός για το κατά πόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά πραγματικά την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντμίρ Πούτιν, μιλώντας αργά το βράδυ της Παρασκευής σε διεθνή πρακτορεία.

Γιορτή του Πατέρα: Χρόνια πολλά

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με την ημέρα της μητέρας.