Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Μετά από 41 χρόνια τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικάνορα στην πόλη

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα θα γίνει η υποδοχή του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Νικάνορα, στον χώρο της Στρατολογίας και με λιτανεία θα μεταφερθεί στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κοζάνη, όπου και θα τελεστεί εσπερινός.

Τι είναι επιτέλους οι κρίσεις πανικού;


Ανάμεσα στις αγχώδεις διαταραχές εξέχουσα θέση καταλαμβάνουν οι κρίσεις πανικού και η ψυχολόγος Δήμητρα Σταύρου μάς εξηγεί όλα όσα τις αφορούν.

Έκτακτα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης για την Εμποροπανήγυρη του Νιάημερου

Το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης ενόψει της εμποροπανήγυρης που θα πραγματοποιηθεί  5 και 6 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης θα διαθέσει έκτακτα δρομολόγια για την καλύτερη  εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

13 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για 86.000 ανέργους

Τα νέα προγράμματα απασχόλησης, που έχουν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ, παρουσίασε η διοικητής του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη. Η κυρία Καραμεσίνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, είπε ότι από τα νέα προγράμματα θα ωφεληθούν περισσότεροι από 86.000 άνεργοι.

Η νέα πρόταση στη διασκέδασή σας: Το Voice έρχεται στη Βέροια

Ένα μεγάλο opening θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βέροιας στα τέλη του Οκτώβρη. O χειμώνας φτάνει και μαζί του φέρνει το Voice (πρώην Μορφές) για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στη Βόρεια Ελλάδα!

Δυναμικά ξεκίνησε και φέτος ο Νιάημερος στην Κοζάνη - βίντεο

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκίνησε ο φετινός "Νιάημερος" στην Κοζάνη, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Με μία διαφορετική οργάνωση από αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και με τη μεγάλη συμμετοχή των εμπόρων-εκθετών, πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα στο πανηγύρι από την πρώτη μέρα.

Δείτε το βίντεο