Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Εμβόλιο της γρίπης: Ποιοι πρέπει να το κάνουν και ποιοι όχι

Αν και ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα ακόμα φθινόπωρο ή χειμώνα, πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν ήδη συμπτώματα όπως βήχα, συνάχι, καταρροή.
Και μπορει ένα απλό κρυολόγημα να μην αποτελεί αξιόλογο πρόβλημα, παρά μόνο μια ολιγοήμερη ενόχληση, αλλά η εποχική γρίπη δεν είναι το ίδιο.

Τα πράγματα στο Υπνοδωμάτιο που βλάπτουν την Υγεία σας

Το υπνοδωμάτιο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας μιας και εκεί περνάμε 8 ώρες την ημέρα. 
Αν έχετε παρατηρήσει πως έχετε συχνούς πονοκεφάλους, πως ξυπνάτε συχνά με ξηρό λαιμό, πως έχετε καταρροή όλη την ώρα και πως ξυπνάτε νιώθοντας κουρασμένοι, τότε το δωμάτιό σας μάλλον σας αρρωσταίνει.

Προς μονιμοποίηση οι δημόσιοι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

Την προοπτική μονιμοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) επαναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, περιγράφοντας τον στόχο του για θέσπιση ενιαίας μίας σχέσης εργασίας στη Δημόσια Διοίκηση.

Φωτογραφίες από τις εργασίες ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο 15ο χλμ. της Ε.Ο. Nεάπολης – Κοζάνης

Στις 19:55 σήμερα η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από σύγκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του με Φορτηγό όχημα. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίστηκε  θανάσιμα τραυματισμένος ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα προσλήψεων στα 8μηνα του Δήμου Κοζάνης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα προσλήψεων
στα 8μηνα του Δήμου Κοζάνης.

Ξύλο και συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ στο κέντρο της Κοζάνης – Κινδύνεψε να… καεί διαμέρισμα στο οποίο έμενε οικογένεια με δυο μωρά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, έξω από τον σύνδεσμο του Άρη, (στα παλιά γραφεία του ΛΑΟΣ) συνεπλάκησαν περί τα 80 άτομα.