Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Όλo το ιστορικό γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Ανθής στο Βελβεντό - Εν βρασμώ ψυχής το έγκλημα εκτιμά η Αστυνομία και χωρίς συνεργό! Τι λέει ο αστυνομικός διευθυντής (video-ΟΛΗ η συνέντευξη τύπου)

Όλο το ιστορικό γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 37χρονης Ανθής από το Βελβεντό Κοζάνης, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στην Αστυνομία ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Χρήστου.
Αναφέρθηκε στις έρευνες των αρχών, μίλησε για το τι κίνησε υποψίες στην αστυνομία, παρέθεσε πληροφορίες για το έγκλημα και πως αυτό διεπράχθη από τον σύζυγό της.

Όπως είπε ο αστυνομικός διοικητής, ο άνδρας δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του το βράδυ του Σαββάτου, αλλά το έγκλημα υπολογίζουν οι αρχές ότι έγινε στις 11 το ίδιο βράδυ. Ο άνδρας αφού έπνιξε, στραγγάλισε τη γυναίκα, στην κρεβατοκάμαρα και ενώ κοιμόταν δίπλα τα παιδιά, από εσωτερική σκάλα μέσα στο σπίτι την κατέβασε στο γκαράζ και την πήγε στο χωράφι του , όπου υπήρχε από καιρό πριν ανοιγμένος ένας λάκκος για αγροτιές εργασίες. Η αστυνομία υπολογίζει πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο, όπως είπε ο αστυνομικός διευθυντής, ενώ διευκρίνισε πως δεν φαίνεται να είχε συνεργούς. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως ο πατέρας του, πεθερός της κοπέλας, συνελήφθη για οπλοκατοχή και δεν φαίνεται τόσο ο ίδιος όσο και ούτε κάποιος άλλος, να άκουσε κάτι τη μοιραία νύχτα

Αυτό που κίνησε υποψίες στις αρχές ήταν το γεγονός ότι το χωράφι είχε φρεζαριστεί γι' αυτό και παρουσία του συζύγου, έκαναν έρευνες στο σημείο. Όταν η γυναίκα βρέθηκε, ο ίδιος το παραδέχτηκε και είπε στους αστυνομικούς "τη στραγγάλισα, ας πάω ισόβια".

Έπεσε σε αντιφάσεις ο σύζυγος

Το Σάββατο το βράδυ ο σύζυγος πήγε στο ΑΤ Σερβίων και δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας. Οι δυνάμεις των Σερβίων, της Κοζάνης κινητοποιήθηκαν άμεσα, επειδή ήταν νεαρή κοπέλα και μητέρα τριών παιδιών. Ήταν κάτι το περίεργο αρχικά και ότι ήταν μητέρα τριών παιδιών και έλειπε μας κίνησε υποψίες, από την αρχή ότι κάτι περίεργο συμβαίνει", είπε ο αστυνομικός διευθυντής, λέγοντας πως τις έρευνες αποπροσανατόλισε, χωρίς να το θέλει, ένας πλανόδιος πωλητής που μπέρδεψε μια γυναίκα με πρόβλημα βάδισης, με την 37χρονη Ανθή που είχε γύψο εκείνο το διάστημα.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον σύζυγο και προσανατολίστηκε σε αυτόν. Κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία έπεσε σε αντιφάσεις και αυτό κίνησε υποψίες σ τις αρχές. Υπόδειξε στην αστυνομία τα χωράφια και το ένα ήταν φρεζαρισμένο σε ένα σημείο. Στο ίδιο χωράφι είχαν γίνει εργασίες το προηγούμενο διάστημα και υπήρχε ανοιγμένος λάκκος. Με τη βοήθεια εθελοντών, διασωστών, αστυνομικών, πυροσβεστών, κατοίκων, η γυναίκα βρέθηκε δυστυχώς στο χωράφι.
Να σημειωθεί πως επιβεβαιώθηκε ότι έφερε αμυχές στο πρόσωπο.

Είχε σκοπό να χωρίσουν

Επειδή η κοπέλα είχε δηλώσει στους δικούς της στον Πειραιά ότι θα χωρίσουν, φαίνεται πως αυτό ήταν που πυροδότησε τη ζήλια του συζύγου της και οδηγήθηκε στο έγκλημα.


Δείτε τι ειπώθει στη συνέντευξη της αστυνομίας





prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου