Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Με προβλήματα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης προς Θεσσαλονίκη

Λόγω των αγροτικών μπλόκων!

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού, έχουν επηρεάσει και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ Κοζάνης έχει ελλατώσει τα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, ενώ αντί της κανονικής διαδρομής το δρομολόγιο ενδέχεται να περάσει μέσω της Χαλκηδόνας, αν εκείνη την ώρα υπάρχει ανάλογος αποκλεισμός δρόμου στα Μάλγαρα.
Ειδικότερα για σήμερα Τρίτη, έγιναν τα δρομολόγια μέχρι τις 9 το πρωί για Θεσσαλονίκη και μετά θα εκτελούνται τα δρομολόγια των 12 το μεσημέρι, των 4 το μεσημέρι, των 6 το απόγευμα και των 8 το βράδυ.
Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου μεγαλώνει κατά μισή ώρα αν το λεωφορείο περάσει από Χαλκηδόνα, ενώ όπως λέει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κοζάνης Λευτέρης Πάλλας, η κίνηση αυτές τις ημέρες για το δρομολόγιο Κοζάνη - Θεσσαλονίκη δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, μιας και ο κόσμος δείχνει να αποφεύγει την ταλαιπωρία. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση που έχει το ΚΤΕΛ είναι από τις κατά τόπου τροχαίες, ενώ τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.



prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου