Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί οι φαλακροί άντρες είναι οι καλύτεροι

Λένε ότι οι φαλακροί άντρες είναι περισσότεροι αρρενωποί αλλά δεν λένε ότι είναι καλύτεροι σύντροφοι. Έτσι, για να μην απορρίψετε έναν άντρα μόνο και μόνο επειδή είναι φαλακρός, ιδού οχτώ λόγοι που αποδεικνύουν γιατί οι φαλακροί άντρες είναι οι καλύτεροι!

Δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μπάνιο

Οι φαλακροί άντρες δεν χρειάζονται πολύ χώρο για να ακουμπήσουν το τζελ για τα μαλλιά τους, μους ή ακόμη και χτένες. Θα χρειαστούν μόνο λίγο σαμπουάν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο σαμπουάν για εσάς και ποτέ μα ποτέ δεν θα ξοδέψει την τελευταία σταγόνα του σαμπουάν για να λουστεί ο ίδιος.

Έχουν μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες

Μία νέα έρευνα  που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανία και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social Psychological and Personality Science, δείχνει ότι οι άντρες με μεγάλη αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής τους έχουν μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες καθώς τους αντιλαμβάνονται ως πιο … άντρες , καθώς η κοινωνία αντιλαμβάνεται τους άντρες με ξυρισμένα μαλλιά ως πιο άντρες.

Είναι πιο ευαίσθητοι

Αισθάνεστε χοντρή; Άσχημη; Πρησμένη; Ο φαλακρός φίλος σας μπορεί να σας καταλάβει γιατί πολύ απλά έχει χάσει τα μαλλιά του. Ξέρει πώς είναι να αισθάνεται κανείς άσχημα για τον εαυτό του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας συμπαρασταθεί και θα σας γεμίσει φιλοφρονήσεις.

Τα μαλλιά στους άντρες είναι υπερτιμημένα

Σας έχει τύχει να ερωτευτείτε ποτέ κάποιον μόνο και μονό επειδή τα μαλλιά του ήταν ωραία; Στην πραγματικότητα είναι μπελάς και αποτελούν τον λόγο που οι άντρες… καθυστερούν στα ραντεβού τους.

Τρίχες τέλος

Με ένα φαλακρό άντρα στο πλευρό σας  δεν υπάρχουν τρίχες στην μπανιέρα, στο νεροχύτη, στον νιπτήρα.

Είναι σέξι

Παραδεχθείτε το αν ο Bruce Willis, ο Jason Statham ή ο Ryan Gosling είχαν μαλλιά δεν θα είχαν την ίδια απήχηση στις γυναίκες

Έχουν ωραία οδοντοστοιχία

Εντάξει δεν έχουν όλοι οι φαλακροί άντρες μεγάλα και ίσια δόντια αλλά επειδή δεν έχουν μαλλιά είναι περισσότερο πιθανό να παρατηρήσετε άλλα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μπλε μάτια, μακριές βλεφαρίδες, χαμόγελο που «σκοτώνει».

Είναι καλύτεροι εραστές

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι φαλακροί άντρες έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τους άντρες με μαλλιά. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι συγκινούν περισσότερο τις γυναίκες στο κρεβάτι.




newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου