Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Δηλητηρίασαν τον πατέρα του Κωστή Πολύζου; Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση

Τα όσα είπε στο «Τούνελ» ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του βιολογικού πατέρα του Γιώργου Πολύζου που πέθανε ξαφνικά πριν από χρόνια, πάγωσαν την κοινή γνώμη.
Δέκα εννέα χρόνια μετά ή οικογένεια κατάφερε να βρει στοιχεία και μάρτυρες που μίλησαν για όσα συνέβησαν τη μέρα που ο Γιώργος Πολύζος έφυγε από τη ζωή.

Οδηγήθηκε από τη γυναίκα του και μητέρα του Κωστή που σήμερα κατηγορείται για τη δολοφονία του, στο Κέντρο Υγείας της Σιάτιστας. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου απεβίωσε και το πιστοποιητικό θανάτου που δόθηκε, ανέφερε σαν αιτία ανακοπή καρδιάς. Νεκροτομή δεν έγινε για να υπάρχει το ντοκουμέντο του θανάτου του.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης τον συνόδεψε η σύζυγος του και όχι η οικογένεια του.

Ο τεχνικός σύμβουλος ιατροδικαστής κ. Τάσος Θεοδωρίδης και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Θανάσης Τέλλιος, συγκέντρωσαν στοιχεία για να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για δολοφονία.

Στο εδώλιο μητέρα και πατριός

Στις 7 Μαρτίου η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιός θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορούνται για προσβολή μνήμης νεκρού, πλαστογραφία και ψευδορκία.

Ο κ. Τέλλιος είπε στο «Τούνελ» πως η Εισαγγελία έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει στην επιδίκαση των πλημμελημάτων για να μην περάσει χρόνος και παραγραφούν.

Έρευνα σε ακατοίκητο σπίτι

Με εντολή του Ανακριτή Κοζάνης η Ασφάλεια της περιοχής πραγματοποίησε έρευνα σε ακατοίκητο σπίτι στη γειτονιά του Κωστή μήπως βρεθεί γενετικό του υλικό. Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κατέβαλαν προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα.

Πέντε χρόνια μετά και λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στον χώρο, ήταν αδύνατο να εντοπιστούν τέτοια στοιχεία.



Από το Φως στο Τούνελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου