Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Π.Ε. Κοζάνης: Δωρεάν διανομή προϊόντων την Τετάρτη 23 Μαρτίου από τις Κοινωνικές Συμπράξεις ΤΕΒΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Κοζάνης και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 23-3-015 θα πραγματοποιηθεί διανομή ζάχαρης, οδοντόκρεμας, σκόνης πλυντηρίου, γάλατος εβαπορέ, φασολιών, και ελαιολάδου στους ωφελούμενους του προγράμματος: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, ενώ για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αίτησης και της Αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η διανομή των προϊόντων και των αγαθών θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, όπως είναι η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και οι Δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων –Βελβεντού και Βοΐου.

Δήμος Σερβιων – Βελβεντού:

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, από τις ώρες 10:00π.μ. έως 14:00μ.μ, ο Δήμος  Σερβίων-Βελβεντού θα προβεί σε δωρεάν διανομή γάλα εβαπορέ, φασόλια, ζάχαρη, λάδι, οδοντόκρεμα, απορρυπαντικών για τους δικαιούχους του προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.

Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π. Ε. Κοζάνης» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, ενώ η  παραλαβή και διανομή των προϊόντων  θα γίνει από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ως εταίρος της  «Κοινωνικής Σύμπραξης».

Πληροφορίες : Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας
Τηλέφωνο: 2464350108 – 6941669121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου