Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Παντελίδης: Τι απαντά ο πραγματογνώμονας στο ερώτημα για το ποιος οδηγούσε το τζιπ

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, ο Αναστάσιος Δέδες, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και συνομίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, ακόμα, το ποιος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

«Θα καθυστερήσει πολύ η πραγματογνωμοσύνη, εγώ το αυτοκίνητο δεν το έχω δει ακόμα. Θα δω τις μπάρες που μπήκαν μέσα, σε ποιο σημείο βγήκαν, όπως είδατε κι εσείς, στο αυτοκίνητο έχουν εισχωρήσει μπάρες από την κουπαστή. Το αυτοκίνητο το εξετάζουν οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η τροχαία και κάποια στιγμή θα το εξετάσω κι εγώ και θα πάρω τα στοιχεία που πρέπει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ. Ότι στοιχεία έχει μέσα ο εγκέφαλος από πλευράς βλαβών, θα στα δώσει. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου δεν μαύρο κουτί αεροπλάνου», είπε μεταξύ άλλων ο Αναστάσιος Δέδες για το αυτοκίνητο.

«Δεν είναι μόνο το θέμα που βρέθηκε ο καθένας, είναι και το πώς μπήκαν αυτές οι μεταλλικές ράβδοι μέσα στο όχημα. Πού χτύπησε ο καθένας; Απ’ ότι είδα στις εικόνες, φαίνεται ότι υπάρχουν αίματα στην δεξιά κουρτίνα, του συνοδηγού. Από ποιον είναι; Θα γίνει εξέταση, θα γίνει το dna, θα δούμε σε ποιο σημείο έχουν μπει οι μπάρες μέσα, θα πάρουμε τα στοιχεία από πυροσβεστική και ΕΚΑΒ και από εκεί και πέρα όλα αυτά τα στοιχεία θα μας δώσουν μια απάντηση για το τι συνέβη. Δεν μπορούσε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι οδηγούσε ο τάδε ή η τάδε ή ο άλλος. Αυτά θα προκύψουν. Επειδή δεν φορούσαν ζώνες, για να βρίσκονται στη θέση που βρισκόταν ο καθένας και μετά την ανατροπή, δεν μπορούμε κατηγορηματικά να πούμε ποιος ήταν ο οδηγός».

`   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου