Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση του Μάρλον Μπράντο με τον Τζέιμς Ντιν

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση του Μάρλον Μπράντο με τον Τζέιμς Ντιν αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο, το "James Dean: Tomorrow Never Comes
 (Τζέιμς Ντιν: Το αύριο δεν θα έρθει ποτέ).
Οι δύο άνδρες επιδίδονταν σε σαδομαζοχιστικό σεξ, με τον Μπράντο να είναι ο σαδιστής και ο Ντιν ο... υπηρέτης του και μάλιστα του ζητούσε να τον καίει με τσιγάρα.

Άτομα του περιβάλλοντός τους, υποστηρίζουν ότι ο Μάρλον Μπράντο είχε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης και μάλιστα ανάγκαζε τον Τζέιμς Ντιν να τον βλέπει να κάνει σεξ με άλλους άνδρες που μόλις είχε γνωρίσει.

Η σχέση τους ήταν ένα μόνιμο παιχνίδι “της γάτας με το ποντίκι”, με τον Μπράντο να μην ανταποδίδει ποτέ την αγάπη του νεότερου εραστή του και απλώς να τον χρησιμοποιεί για τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο συγγραφέας του βιβλίου επικαλείται συζητήσεις με πηγές του, αλλά και δημοσιογράφους lifestyle που πλέον έχουν αποσυρθεί και γνώριζαν προσωπικά τον Ντιν.

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τζέιμς Ντιν είχε κάνει τρίο με τον Γουόλτ Ντίσνεϊ και τον σκηνοθέτη της ταινίας "Ωραία μου κυρία", Τζορτζ Κούκορ.

Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ από τους φανς των δύο ηθοποιών



ΦΩΤΟ: Homohistory.com

DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου