Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Σοκ στην Πάτρα από τον βιασμό 15χρονης - Αναζητείται ο δεύτερος δράστης

Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει ο δεύτερος άντρας που αναζητείται από την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού 15χρονου κοριτσιού στην Πάτρα.
Για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο φερόμενος συνεργός του 44χρονου που αναζητείται.

Το χρονικό

Οι δύο Έλληνες, την Πέμπτη το μεσημέρι, σε συνοικιακό δρόμο στο Νότιο Διαμέρισμα, εντόπισαν τη 15χρονη και, αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία, την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη μένει στον Καστελόκαμπο και εκείνη την ημέρα είχε κανονίσει να πάει σε μία φίλη της με τον προαστιακό.

Μόλις κατέβηκε από το τρένο, πήγε με λεωφορείο στα Ζαρουχλέικα. Βγήκε όμως για να ψωνίσει κάτι από μίνι μάρκετ και τότε την εντόπισαν οι δράστες. Η ανήλικη σε άθλια κατάσταση μετά τον βιασμό της κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομια. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε συχνά τον προαστιακό έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς και υπέθεσαν πως ο βιαστής είχε καταστρώσει σχέδιο για να την απομονώσει. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να την παρακολουθούσε. Από φωτογραφίες η ανήλικη αναγνώρισε τον δράστη...

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και, σε έρευνα που ενήργησαν στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του...

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στο Νότιο Διαμέρισμα και έχει κινητοποιήσει τις αρχές που συντονισμένα ψάχνουν τον δεύτερο 44χρονο.





patrastimes, patratora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου