Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ηθοποιός του «Μπρούσκο» αποκαλύπτει: «Έμεινα έγκυος από τράπεζα σπέρματος»

"Ζω τους οκτώ πιο ήρεμους μήνες της ζωής μου"!
Τη θυμάστε την Πανίτσα; Η Κύπρια ηθοποιός Πανίτσα Χατζηαράπη είναι έγκυος και λίαν συντόμως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

Την γλυκιά ηθοποιό τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Μπρούσκο” και το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή “Για Σένα” και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπου μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Η Πανίτσα Χατζηαράπη αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διαδικασία με την οποία έμεινε έγκυος, αφού επέλεξε να δανειστεί σπέρμα από τράπεζα.


Η ηθοποιός διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ζει τους οκτώ πιο ήρεμους μήνες της ζωής της.


Tο χαρούμενο γεγονός βέβαια το είχαμε ήδη μάθει μέσω του Ιnstagram όπου ο Ανδρέας Γεωργίου και η Πανίτσα Χατζηαράπη μας έδειξαν κοινή τους φωτόγραφία, με την οποία ανακοινώθηκε πως θα γίνει νονός του μωρού ο γνωστός ηθοποιός, αφού οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι.



Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Πανίτσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ο νονός του παιδιού της θα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος περιμένει κι αυτός με αγωνία τον ερχομό του μωρό που θα βαπτίσει!

Καλή “λευτεριά” λοιπόν αγαπημένη μας Πανίτσα!




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου