Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Που καρφώνουν το βλέμμα τους οι άνδρες όταν κοιτάζουν μια γυναίκα

Άλλη μια έρευνα, από τη Νέα Ζηλανδία αυτή τη φορά, έρχεται να να επιβεβαιώσει ότι ένα από τα αγαπημένα σημεία του γυναικείου σώματος για τους άνδρες, είναι το στήθος.
Αυτό βέβαια όλοι το γνωρίζουν, σύμφωνα με την έρευνα, όμως, περίπου οι μισοί άνδρες (47 %) ασυναίσθητα κοιτάζουν το μπούστο μιας γυναίκας, πριν καν δουν το πρόσωπό της ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός της.

Οι ερευνητές ζήτησαν από τους άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη να εξετάσουν έξι εικόνες με την ίδια γυναίκα. Σε όλες τις εικόνες το πρόσωπο της γυναίκας ήταν το ίδιο. Αυτό που άλλαζε με ψηφιακή επεξεργασία ήταν το μέγεθος του στήθους, της μέσης και της περιφέρειάς της.

Η ερευνητική ομάδα εξέτασε σε ποιο σημείο του γυναικείου σώματος ο κάθε άνδρας κοίταξε πρώτα και πόση ακριβώς ώρα διήρκεσε το βλέμμα του, χρησιμοποιώντας κάμερες και καθρέπτες, που κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών του.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι το στήθος ήταν με διαφορά πρώτο στις προτιμήσεις των ανδρών. Όχι μόνο ήταν το πρώτο που κοίταξαν αλλά το χάζευαν για περισσότερη ώρα σε σύγκριση με τα άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.




tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου