Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΣΕΠ: Έκδοση αποτελεσμάτων για 374 θέσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 374 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οι θέσεις αφορούν τους κλάδους/ειδικότητες:

 Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επισκεπτών −τριών Υγείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Λογιστικής, Μαιών − Μαιευτών, Μηχανικών ειδικοτήτων: Ηλεκτρονικών Τεχνικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Ραδιολογίας - Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο μοναδικό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode), ο οποίος αναγράφεται στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης, σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Όπως ενημερώνει το ΑΣΕΠ, τα οριστικά αποτελέσματα της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) της ίδιας προκήρυξης (316 θέσεις) θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδίκασης των ενστάσεων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.



πηγη:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου