Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Νεκρή στο υπόγειο σουπερμάρκετ η Ελευθερία Αγραφιώτου. Θύμα του Δράκου;

Νέα δεδομένα στην υπόθεση που σοκάρει με την εύρεση της νεκρής γυναίκας στο υπόγειο γκαράζ του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, εξετάζουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας.
Πρόκεται για την Ελευθερία Αγραφιώτου  η οποία αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα από το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε υπόγειο χώρο γνωστού σουπερμάρκετ, στον χώρο δηλαδή όπου η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πριν από λίγες μέρες βρήκε το αυτοκίνητο της 69χρονης.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η 69χρονη φέρει σημάδια κακοποίησης, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα από τα θύματα του άνδρα που συνελήφθη στο Μαρούσι για τις επιθέσεις σε τουλάχιστον έξι γυναίκες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάποιος προσπάθησε να την βιάσει, αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε πεταμένη δίπλα της.

Θύμα του «Δράκου» του Αμαρουσίου;

Ερευνάται αν το έγκλημα συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη. Ο 30χρονος έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει πέντε επιθέσεις, ενώ υπάρχει και άλλη μία καταγγελία για την οποία δεν έχει μιλήσει. Συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειους χώρους και διαβάσεις.

Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε καλά το χώρο από τον τρόπο που κινήθηκε

Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου το «Τούνελ» βρήκε το αυτοκίνητο της. Πρόσβαση στο τρίτο επίπεδο που κανείς δεν χρησιμοποιούσε, υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου του καταστήματος. Σε κανένα επίπεδο του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.





aniklolouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου