Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Σοκαρισμένοι οι θεατές της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη είδαν τον Κώστα Κόκλα να παθαίνει έμφραγμα επί σκηνής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος.

Ο ηθοποιός κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος.



Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση τα τηλέφωνα του αγαπημένου ηθοποιού έχουν σπάσει, καθώς όλοι θέλουν να δουν αν ο Κώστας είναι καλά στην υγεία του και έχει ξεπεράσει το κίνδυνο.
Ο 50χρονος ηθοποιός που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το κοινό αμέσως μόλις αισθάνθηκε πόνους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της συμπρωτεύουσας, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις. Άμεσα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και έκριναν πώς πρέπει να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική με τοποθέτηση στεφανιαίου στεντ (μπαλονάκι).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο ασθενής νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ και θα οδηγηθεί σε δωμάτιο την Τρίτη, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Αθήνα.


thestival
newsbomb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου