Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Έρχονται κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Κοζάνης μετά τη ρύθμιση των φαναριών

Αλλαγές στον κυκλοφοριακό ιστό της Κοζάνης θα επέλθουν μετά από τις μετρήσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα από την επιτροπή κυκλοφοριακού του Δήμου Κοζάνης, σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων και τα κεντρικά φανάρια που ρυθμίζονται εκ νέου, σε οδούς όπου τώρα επέρχεται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μιλώντας στον "Π.Λ." ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης τόνισε πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πέντε σημεία, με στόχο να βελτιωθεί η υπάρχουσα εικόνα. Οι αλλαγές θα ανακοινωθούν επίσημα από το δήμο Κοζάνης το προσεχές διάστημα και θα εφαρμοστούν άμεσα (μέσα στο επόμενο δεκαήμερο).

ο κ. Δεσποτίης δεν θέλησε να επεκταθεί στο περιεχόμενο των αλλαγών αυτών, ωστόσο η υπάρχουσα κατάσταση στο κέντρο έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδούς όπως στη Μεγάλου Αλεξάδρου (όπου είχε αλλάξει η κατεύθυνση των φαναριών). Εντωμεταξύ, τις τελευταίες ημέρες, λόγω εργασιών στο κέντρο από τη ΔΕΥΑΚ, είναι μεγάλες οι ουρές των οχημάτων στο κέντρο σε οδούς όπως η Τράντα.



prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου