Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Mαρτυρία: Ξέρω τι έγινε με τον Παντελίδη το μοιραίο βράδυ

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες ώρες του Παντελή Παντελίδη, προτού επιβιβαστεί με τις δύο φίλες του στο τζιπ, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, έρχονται στο φως, λίγα 24ωρα μετά την αινιγματική ανάρτηση της μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο facebook, στην οποία γινόταν αναφορά -μεταξύ άλλων- σε 34.000 ευρώ που φέρεται ότι έχασε ο γιος της στα χαρτιά, στη «λέσχη της Γλυφάδας».

Οπως αποκαλύπτεται από νέες μαρτυρίες, ο 32χρονος, που συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ με άλλα 40 άτομα, είχε λιποθυμικό επεισόδιο από το αλκοόλ που κατανάλωσε και αποκλείεται να οδηγούσε! Αυτό αναφέρει σε κείμενό του ο στενός φίλος του άτυχου τραγουδιστή και δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, επισημαίνοντας πως ξέρει από αυτόπτες μάρτυρες τι έγινε το μοιραίο βράδυ!

«Το σπίτι-λέσχη στην περιοχή του γκολφ της Γλυφάδας ήταν ενός επώνυμου κυρίου. (...) Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά. (...) Βρίσκονταν πάνω από 40 άτομα που έπαιζαν σε διαφορετικά δωμάτια. Ο Παντελής, μου ανέφεραν, είχε 25.000 ευρώ και ζήτησε δανεικά για να ξεπληρώσει τη χασούρα που είχε» περιγράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης και συνεχίζει: «Δίπλα στον Παντελή ήταν η Φρόσω και η Μίνα. (...)

Παραπατούσε

Ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένιωθε καλά από την κούραση, το χάσιμο (σ.σ.: στα χαρτιά) αλλά και τα ποτά, ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει».

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, η κατάσταση του τραγουδιστή ήταν τόσο κακή που λιποθύμησε: «Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε ότι ήταν καλύτερα, ύστερα από περίπου 20 λεπτά σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες, αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβώς έξω από την πόρτα του διαμερίσματος. Του είπαν να καλέσουν ένα ταξί και ανέφερε ότι δεν χρειάζεται, ότι θα έπαιρνε το αμάξι και θα οδηγούσε ο ίδιος. Τότε πετάχτηκε η Φρόσω και είπε "θα το πάρω εγώ το αμάξι" κι έτσι κατέβηκαν κάτι σκαλάκια και οδηγήθηκαν προς το αμάξι».

Ο δημοσιογράφος επικαλείται «άτομο που ήταν στο ίδιο τραπέζι και έβλεπε τον Παντελή τόσο να χάνει όσο και να μην είναι καλά στις κινήσεις του λίγο μετά τις 6.30 το πρωί». Οπως προσθέτει: «Το άτομο αυτό το ρώτησα δυο τρεις φορές: "Είσαι σίγουρος ότι δεν οδήγησε ο Παντελής;" Και μου είπε: "Αυτό γνωρίζω από άτομα που πήγαν τον Παντελή και τις δύο κοπέλες προς το αυτοκίνητο"».



espressonews

2 σχόλια:

  1. Και τελίκά τι έγινε ;Τι διατείνεται ότι ξέρει ο αυτόπτης του ρεπορτάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι είδε αυτά ξέρει και αυτά περιγράφει.

      Διαγραφή