Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Συγκλονιστικό:Ήξερε πως δεν πρόκειται να τη βρουν ζωντανή, γι” αυτό άφησε ένα σημείωμα στους γονείς της

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορίας της 25χρονης Amber Kornhurst, που πήγε μια μέρα μόνη της για αναρρίχηση στην έρημο της Αριζόνα.
Η Kornhurst έπεσε από ένα γκρεμό ύψους 30 μέτρων σε ένα φαράγγι, όπου έσπασε σε τρία σημεία τη πλάτη της, τη μύτη της, είχε εκδορές και μελανιές σε όλο της το σώμα και δε μπορούσε να κινηθεί....

Μόλις συνήλθε από τη πτώση, η νεαρή κοπέλα ήταν βέβαιη ότι θα πέθαινε σε εκείνο το φαράγγι, μιας και δεν είχε σήμα για να καλέσει βοήθεια. Με τη λίγη δύναμη που της απέμεινε, έγραψε αποχαιρετιστήρια σημειώματα στο κινητό, απευθυνόμενη στην οικογένεια  και τους φίλους της. Μην έχοντας κανένα σήμα, έβαλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης, για να παρακολουθεί την ώρα. Για 25 ολόκληρες ώρες, Kornhurst έμεινε ξαπλωμένη στο φαράγγι, μέχρι που την εντόπισαν διασώστες με ελικόπτερο και την μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Τώρα, η κοπέλα, αναρρώνει μετά την περιπέτειά της, αλλά έχει μακρύ δρόμο αποθεραπείας εξαιτίας του τραυματισμού στην σπονδυλική στήλη και θα χρειαστεί πολλές φυσιοθεραπείες. Ωστόσο, παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον της και ευγνωμονεί την καλή της τύχη που έμεινε ζωντανή..







jumblejoy.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου