Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Τα πέντε μαγιό που θα κάνουν θραύση φέτος

Οι περισσότερες γυναίκες, συνηθίζουν να φορούν για αρκετά χρόνια εκείνο το συγκεκριμένο μαγιό που ξέρουν ότι τους ταιριάζει και παρά το γεγονός ότι θα ήθελαν να δοκιμάσουν και κάτι νέο σύμφωνα με τις τάσεις της κάθε περιόδου, δεν τολμούν, φοβούμενες ότι τίποτα δεν τα τις ταιριάξει. Γιατί όμως να μην κάνετε την αλλαγή σας αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάζοντας μια από τις πέντε προτάσεις της μόδας για αυτήν την σεζόν;

1. Μπικίνι με ψηλόμεσο το κάτω μέρος: Ήδη από πέρυσι αυτή η τάση έχει κάνει την εμφάνιση της στις παραλίες. Πρόκειται για ένα αρκετά κομψό μαγιό που θυμίζει pin up εποχές και κολακεύει τις κοπέλες που έχουν περιφέρεια και λεπτή μέση.

2. Ολόσωμο: Επίσης μια μόδα από τα παλιά που τρελαίνει τα κορίτσια τελευταία. Αρκεί να έχετε σχετικά λεπτή σιλουέτα και το ολόσωμο θα σας κάνει να μοιάζετε με παλιά σταρ του σινεμά.

3. Πλεκτά: Πολλές εταιρείες προτείνουν τα πλεκτά μαγιό, που φυσικά αποτελούν κάτι εντελώς διαφορετικό. Με την μποέμ τους αισθητική σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους τριγύρω λουόμενους.

4. Ολόσωμα με κοψίματα: Να ξέρετε σε αυτήν την περίπτωση, ότι θα πρέπει πρώτα να έχετε πάρει ένα αρκετά καλό μαύρισμα και μετά να φορέσετε ένα τέτοιο μαγιό. Διαφορετικά θα έχετε πολλά διαφορετικά σημάδια επάνω σας.

5. Ολόσωμα εμπριμέ: Είπαμε το ολόσωμο πρωταγωνιστεί σε αυτήν την σεζόν και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν είναι γεμάτο με χρώματα και σχέδια. Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο, που είναι!



Life 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου