Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Θύελλα αντιδράσεων μετά το μυστηριώδες σημείωμα για τον Παντελίδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το μυστηριώδες σημείωμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη και το οποίο φέρεται ότι βρέθηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, ακολούθησε νέα οργισμένη ανάρτηση από τη μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η οποία ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν!

Από τη μέρα του τραγικού συμβάντος ο αδελφός του 32χρονου τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης δεν έχει σταματήσει να γράφει για κείνον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μεσημέρι του Σαββάτου ανήρτησε τη φωτογραφία του σημειώματος, το οποίο φέρεται ότι βρήκε στο εικονοστάσι που έχει φτιαχτεί στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής, και τη συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο:

«Και επειδή μου κάνει παράπονα ο κόσμος ότι δεν φαίνεται καλά. Αυτά γράφει το σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο που έφυγε ο Παντέλος...».


Το εν λόγω σημείωμα αφήνει υπαινιγμούς ότι του δυστυχήματος προηγήθηκε κάποιο περιστατικό το οποίο συνέβη στη διαδρομή από την Αγία Τριάδα ως το πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού και φέρει την 30χρονη Μίνα Αρναούτη (η οποία το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου επέβαινε μαζί με τη Φρόσω Κυριακού στο μοιραίο μαύρο τζιπ) να είπε ψέματα σχετικά με τις συνθήκες του φονικού τροχαίου:

«Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το πάρκινγκ του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες: ‘‘Μας σκότωσε η μαλ... μένη’’. Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη!! Αθηνά, ΞΥΠΝΑ»! Την ίδια φωτογραφία με το μυστηριώδες σημείωμα ανέβασε λίγη ώρα αργότερα στον λογαριασμό της και η Αθηνά Παντελίδη, συνοδεύοντάς τη με τη φράση-κραυγή απόγνωσης: «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών»!

Οι θεράποντες γιατροί

Στο μεταξύ η Μίνα Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον δημοφιλή τραγουδιστή, φέρεται ότι πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζει να επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το νοσοκομείο, προκειμένου οι θεράποντες γιατροί της να παρακολουθούν την πορεία της υγείας της.

Οσον αφορά την έρευνα της Τροχαίας Ελληνικού, ήδη έχει παραληφθεί το σύνολο της ιατροδικαστικής εξέτασης μαζί με τα πορίσματα από τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις και τη διερεύνηση του DNA, Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσοςπου έδειξε ότι στη θέση του οδηγού του οχήματος καθόταν ο Παντελής Παντελίδης, όπως επίσης και οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών. Πλέον μένει η υπόθεση να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Συντετριμμένη στο τρισάγιο η μητέρα του

Λίγα 24ωρα μετά την ανέγερση ενός μικρού μνήματος στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή τέλεσε προχθες τρισάγιο.

Συντετριμμένη η μητέρα του Αθηνά Παντελίδη, ανέβηκε με μάτια δακρυσμένα στο ύψωμα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, εκεί που ανατράπηκε το μοιραίο τζιπ και κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού της.

Με χέρια που έτρεμαν και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σταύρο και τους δύο γιους της Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο, άναψε το καντήλι και προσευχήθηκε για το παιδί της.



Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου