Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Μπέσυ Μάλφα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στο κεφάλι

Μια από τους καλεσμένους του  «Bravo Ρούλα», ήταν η Μπέσυ Μάλφα. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε στην Ρούλα Κορομηλά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, θίγοντας ακόμη και πολύ προσωπικά της θέματα που δεν γνωρίζαμε.

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβηκαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar».

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν:
 «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε τα συγκινητικά της λόγια στον «αέρα» της εκπομπής:




peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου