Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Άγνωστοι σε βανάκι πλησίασαν παιδιά στο Πρωτοχώρι-Καταγγελία στην αστυνομία

Καταγγελία για αγνώστους, που κινούνταν μέσα σε ένα γκρι βανάκι και πλησίασαν ανήλικα παιδιά, είχαμε πριν από λίγο στο Πρωτοχώρι.
Όπως αποκάλυψε  ο πατέρας του παιδιών, το εν λόγω βανάκι σταμάτησε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι έξω από το σπίτι της οικογένειας και μια γυναίκα άρχισε να συνομιλεί με τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 3 και 7 ετών, τα οποία βρίσκονταν στην αυλή.

Αμέσως έγινε αντιληπτή από τη μητερα τους, η οποία βγήκε έξω και ρώτησε την εν λόγω γυναίκα τι ακριβώς ήθελε, για να πάρει την απάντηση «Είμαι από τη…Συμβουλευτική Παιδιών»! Όταν επισήμανε «Θα ήθελα να δω τα έγγραφά σας», τότε η άγνωστη γυναίκα γύρισε την πλάτη, χαιρέτισε και έφυγε, κατευθυνόμενη προς το βανάκι, το οποίο, σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, είχε φιμέ τζάμια.

Αμέσως, φυσικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να ερευνούν εάν πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται και με τις πρόσφατες κλοπές-διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας και τη γνωστή μέθοδο της…αρχικής «ενημέρωσης»  των δραστών.




από το kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου