Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Με αυτά τα σπορ χάνεις τις περισσότερες θερμίδες

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, δεν χρειάζεται να κλείνεσαι μέσα για να γυμναστείς. Μπορείς να επιλέξεις ένα είδος άσκησης ή ένα σπορ που θα σου επιτρέπει και να γυμνάζεσαι και να διασκεδάζεις ταυτόχρονα.

Ας δούμε με ποιες ασκήσεις και σπορ χάνεις τις περισσότερες θερμίδες:

Κάνε σκοινάκι:

Ναι, δεν είσαι παιδούλα αλλά ποιος σου είπε ότι το σκοινάκι κάνει μόνο για τα παιδιά; Το ξέρεις ότι κάνοντας σκοινάκι για μια ώρα μπορείς να χάσεις 850 θερμίδες; Παράλληλα γυμνάζεις χέρια και γάμπες, βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση και βοηθάς στην καλή λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων.

Βγες για τρέξιμο:

Ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει βρει τον εαυτό του μέσα από αυτό το είδος άσκησης, για να μην πούμε πόσα κορμιά έχουν χτιστεί πάνω στην άσφαλτο ή στα πάρκα. Με το τρέξιμο χάνεις 600- 800 θερμίδες την ώρα, γυμνάζεις ολόκληρο το σώμα σου και ιδίως πλάτη και κοιλιά και φυσικά κάνεις τέλεια πόδια.

Κολύμπα:

Η καλύτερη και πλέον αγαπημένη γυμναστική του καλοκαιριού! Με την κολύμβηση χάνεις 600 θερμίδες την ώρα, γυμνάζεις όλους τους μύες του σώματός σου ενώ δεν κινδυνεύεις να καταπονέσεις τις αρθρώσεις σου.

Κάνε πετάλι:

Αν όλοι οι δήμοι της Αττικής είχαν μεριμνήσει να έχουν ποδηλατόδρομους (κάποιοι έχουν), τα αυτοκίνητα σίγουρα θα είχαν μπει στο γκαράζ. Με την ποδηλασία χάνεις 400 θερμίδες την ώρα, σε γυμνάζει τέλεια χωρίς να σε καταπονεί ενώ κάνει πολύ καλό και στη λειτουργία της καρδιάς σου.

Διάλεξε λοιπόν τι σου ταιριάζει, γυμνάσου και κάνε κορμί χωρίς να κλειστείς σε τοίχους και προγράμματα.




 faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου