Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η πρόταση Μαλούτα για την ανάπλαση του ΟΣΕ (video)

Εντωμεταξύ, αντιδράσεις για τον τρόπο που τέθηκε το θέμα προς συζήτηση, εξέφρασε ο επικεφαλής της "Ενότητας για το Δήμο Κοζάνης", Λάζαρος Μαλούτας, λέγοντας σε δηλώσεις του πως: "Υπάρχει σαν θέμα σήμερα στο ΔΣ το προσύμφωνο που υπογράφηκε πριν 10 ημέρες και δεν αντιλαμβάνομαι τι θα συζητήσουμε, αφού ο δήμαρχος το υπέγραψε.
Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε ποια είναι τα επιχειρήματα που έπεισαν τη δημοτική αρχή να συμφωνήσει ο επιβατικός σταθμός να μπει μέσα στην Κοζάνη, να μη γίνει πράσινο ο χώρος του ΟΣΕ και να μη διεκδικήσει τις εκτάσεις, όπως ήταν οι ρητές της προεκλογικές δεσμεύσεις.

Διαβάσαμε ευχάριστα, πως παραχωρείται ο ΟΣΕ στο Δήμο Κοζάνης και διαβάζουμε στο προσύμφωνο πως ο δήμος Κοζάνης μισθώνει, αγοράζει και πληρώνει", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλούτας, επαναλαμβάνοντας την θέση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για παραμονή του επιβατικού σταθμού μέσα στην πόλη, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, όπως σημείωσε, προσθέτοντας πως: "Εμείς μιλάμε για πολύ ήπιες παρεμβάσεις στο χώρο του ΟΣΕ (παραχώρηση έναντι μισθώματος του κτηρίου στο δήμο, παραχώρηση του κτηρίου απέναντι και δυνατότητα  για φωτιζόμενες διαδρομές, που δεν αναιρούσαν τη λειτουργία του υφιστάμενου χώρου σαν σιδηροδρομικός σταθμός".

Δείτε το video:

 



prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου