Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στην Κοζάνη για τον συμπολίτη μας Αντώνη

Έπειτα από την έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε η αδερφή του συμπολίτη μας Αντώνη, μεγάλη ήταν η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών φορέων του Δήμου και της Περιφέρειας, αλλά και πολλών συμπολιτών μας, προκειμένου να δώσουν στον Αντώνη τη βοήθεια που χρειάζεται.

Μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση συνεργείων που ενδιαφέρθηκαν να επισκευάσουν το σπίτι του Αντώνη, όπου δεν υπήρχαν σωστές συνθήκες διαβίωσης και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την πράξη αυτή.

Με την πρωτοβουλία απλών ανθρώπων αλλά και με τη στήριξη του συλλόγου του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, όπου επικεφαλής της δράσης αυτής είναι ο κ. Σιδέρης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία συναυλία για τον Αντώνη, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται για την εξόφληση του λογαριασμού της Δ.Ε.Η, όπως ήταν και το αρχικό τους αίτημα. Ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η αγγίζει τις 7.500ευρώ και δυσκολεύονται να τον πληρώσουν, αλλά και κινδυνεύουν να τους το κόψουν, πράγμα που δημιουργεί πρόβλημα στον συμπολίτη μας, αφού η αγωγή που λαμβάνει ο ίδιος για τον διαβήτη, πρέπει να βρίσκεται σε ψυγείο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου, ήμερα Τετάρτη για τον συμπολίτη μας, με πολλούς και εξαίρετους μουσικούς της περιοχής αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας που θέλουν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για τον Αντώνη.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την εξόφληση του λογαριασμού της Δ.Ε.Η, ενώ υπάρχει η σκέψη των διοργανωτών για προπώληση εισιτηρίων προκειμένου να μπορέσουν να συνδράμουν και όσοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.

Τα γραφιστικά για την όλη εκδήλωση έχει αναλάβει ο γνωστός και πάντα πρόθυμος γραφίστας, Τέλης Βωβός.


kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου