Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Περιστατικό με φόλες στη Λευκόβρυση Κοζάνης σε αδέσποτα σκυλιά – Τι λέει κάτοικος της περιοχής

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου στη Λευκόβρυση Κοζάνης, όπου κάτοικος της περιοχής ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα των άτυχων σκυλιών.
Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος του χωριού, εντόπισε τα σκυλιά να ψυχορραγούν στο έδαφος από το «φονικό» γεύμα που έβαλε κάποιος, προκειμένου να απαλλαχθεί από την παρουσία τους.

Σύμφωνα με τα όσα μας περιέγραψε η μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και μάλιστα όλο το χωριό τα φρόντιζε, όπως και όλα τα σκυλιά που βρίσκονται στο χωριό, ενώ το ένα ήταν τσιπαρισμένο και στειρωμενο από το Δήμο Κοζάνης.

«Τα σκυλιά παρόλο που ήταν μεγαλόσωμα ήταν τόσο φοβικά, μάλιστα το ένα έπαιζε με τα παιδιά στην παιδική χαρά. Υποψιάζομαι, ότι αυτό συνέβη επειδή κάποιους τους ενοχλούσαν το βράδυ που γαβγιζαν».

Ένα νεκρό σκυλί και ένα ακόμη που όπως μας ανέφερε η μάρτυρας, δεν φαίνεται να τα καταφέρει, ενώ κάνει λόγο και για άλλα σκυλιά, που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εντοπιστούν, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία όπως συνηθίζουν.

Για το συμβάν όπως μας ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας θα κληθεί η Αστυνομία για την καταγραφή του, ενώ αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και πριν 2 χρόνια.





kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου