Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μόνικα Μπελούτσι στα 52 της αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία

Σε λίγες μέρες γίνεται 52 ετών και η όποια αναφορά ηλικίας εδώ γίνεται απλά για να αποδείξει πως η ομορφιά, η γοητεία και ο ερωτισμός είναι κάτι που δεν ορίζεται από τα χρόνια μιας γυναίκας. Η Mόνικα Μπελούτσι έχει κατορθώσει να εδραιωθεί στο σινεμά ως μια από τις πιο σέξι ιταλίδες ντίβες. Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα "On the Milky Road" που κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας.
Και ενώ όλοι οι φωτογράφοι αναμένουν τη Μόνικα στο κόκκινο χαλί, αυτή φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο σπίτι της, για το περιοδικό Paris Match.


Ο δημοσιογράφος θέτει το θέμα της ηλικίας και προσπαθεί να ανοίξει διάλογο σχετικά με το ζήτημα που τελευταία κάνει αρκετό buzz και στο Χόλιγουντ.


Η Μπελούτσι απαντά σαν γυναίκα και όχι σαν ηθοποιός:
 "Η επιθυμία δεν σβήνει όσο μεγαλώνει κανείς. Όταν κάποιος είναι νέος, οδηγείται από την επιθυμία των ορμονών και την παρόρμηση. Με τον καιρό, ίσως το σεξ γίνεται πιο πνευματικό, αλλά η απόλαυση είναι εξίσου ισχυρή. Όταν ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά συναντήσουν την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι πολύ όμορφο. Δεν μπορώ να με φανταστώ τώρα να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη."

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα
την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.






ourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου