Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι είναι σήμερα οι αγαπημένες τραγουδίστριες του '90

Δεν είναι λίγες οι τραγουδίστριες που μεσουράνησαν στα 90s και πλέον είτε έχουν αποσυρθεί είτε ασχολούνται ακόμη με το τραγούδι. Παρακάτω θα δεις πώς ήταν και πώς είναι σήμερα τα αγαπημένα μας είδωλα της δεκαετίας του '90.



Η Σοφία Αρβανίτη κυριάρχησε στο ελληνικό πεντάγραμμο στις δεκαετίες του '80 και του '90 και πλέον έχει  μεγαλώσει όμορφα, χωρίς γενικά να την έχουμε δει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της.


Και η Σαμπρίνα δείχνει να μην έχει αλλάξει πολύ.  Μπορεί να  κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1992 με  τίτλο «Στην αγκαλιά μου έλα» και από τότε να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια εξακολουθεί όμως και είναι μια ωραία γυναίκα.



Για την Άννα Βίσση τι να πούμε. Ξεκίνησε ως μελαχρινή αλλά όλα αυτά τα χρόνια πειραματίστηκε με το στιλ της και το χρώμα των μαλλιών της για να καταλήξει τελικά στο ξανθό που της πηγαίνει.



Τα χρόνια πέρασαν και η Άντζυ Σαμίου έχει πάντα γλυκό χαμόγελο.




Και η Λίτσα Γιαγκούση είναι από τις διάσημες εκείνες που αγαπάει ο χρόνος.



Κoύκλα η η Βίκυ Χαρίτου  που μπορεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 να έκανε το " μπαμπ" στο τραγούδι αλλά τώρα ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει αγγλικά στο αμερικάνικο κολλέγιο της συμπρωτεύουσας ενώ εξακολουθεί και παραμένει πολύ γλυκιά.



Πολλά χρόνια έχουν περάσει απο τότε που η Στέλλα Γεωργιάδου είχε κόκκινα κοντά μαλλιά φαίνεται όμως είναι ακόμη πολύ όμορφη.


Και η Ελένη Καρουσάκη έχει αλλάξει πολύ από το ξεκίνημά της και έχει μεγαλώσει όμορφα.



Σήμερα η Πωλίνα είναι 60 χρονών και το 1986 έβγαλε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο "Μπιρίμπα". Σίγουρα είναι από τις λίγες τραγουδίστριες που έχουν ένα ιδιαίτερο και δικό της στιλ.



Και η Κατερίνα Τοπάζη είναι μια κούκλα πατρά το ότι μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια.





womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου