Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Χαλάει ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας! Δείτε σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

– Ο καιρός χαλάει από τα ξημερώματα της Δευτέρας
– Σε κάποιες περιοχές η επιδείνωση θα ξεκινήσει από την Κυριακή το βράδυ
– Χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι, βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ και σύμφωνα με αυτό, ο καιρός θα χαλάσει από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Τι κι αν θα ζήσουμε ένα άκρως καλοκαιρινό σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες. Από την Δευτέρα φθινοπωριάζει και μάλιστα για τα καλά αφού θα πέσει και η θερμοκρασία.

Ο καιρός, θα χάλασει από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους (6-7 ΜΠΟΦΟΡ) αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι: στα νησιά του ιονίου, την Ηπειρο και πιθανώς την δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα φαινόμενα αυτά από την Κυριακή (18-09-2016).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

1. Την Δευτέρα (19-09-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα όλες οι υπόλιπες περιοχές.

2. Την Τρίτη (20-09-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου