Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Βόλεϊ στην Κοζάνη:Εθνική ανδρών-Ισπανία το Σάββατο στο κλειστό της Λευκόβρυσης

Η Εθνική ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/10, 19.00) στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης εξέφρασε την πίστη του για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στους Ισπανούς, καλώντας τον κόσμο της Κοζάνης να σταθεί για ακόμα μια φορά φέτος δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο ίδιος δήλωσε στο volleyball.gr:

«Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και τον έχουμε αγαπήσει και γι αυτό γυρίσαμε εδώ για το κρισιμότερο παιχνίδι. Τους θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά. Στόχος είναι η νίκη και να πάμε στο χρυσό σετ να τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με τη βοήθεια του κόσμου, θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε ο διεθνής άσος.

Aπό χθες ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων ενόψει της κρισιμότερης αναμέτρησης της γαλανόλευκης κόντρα στην Ισπανία (8/10, 19.00).Η προπώληση γίνεται από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Παύλου Χαρίση και το εισιτήριο τιμάται στα 7 Ευρώ. Για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου