Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Samsung Galaxy S8: Με νέο design και αναβαθμισμένη τεχνητή νοημοσύνη

Μετά την ατυχία του Note 7, η Samsung στρώνει το δρόμο για το επερχόμενο Galaxy S8 που θα αποτελέσει την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, κατά τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.
Σε δηλώσεις του στη Wall Street Journal ο αντιπρόεδρος της Samsung για το τμήμα των φορητών συσκευών, Lee Kyeong-tae, ανέφερε ότι το επερχόμενο Galaxy S8 θα διαθέτει «νέο, εξαιρετικό design, βελτιωμένη κάμερα και ενισχυμένες υπηρεσίες που θα βασίζονται σε εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη».

Όπως σημειώνεται και στο δημοσίευμα, η Samsung πριν από λίγο καιρό προχώρησε στην εξαγορά της Viv, μίας startup που ειδικεύεται σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και της οποίας οι συνιδρυτές είχαν δημιουργήσει και τη Siri της Apple. Ενδεχομένως, εκεί να βρίσκεται η αιτία του σχολίου περί εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης.


Σε ότι αφορά τη γενικότερη κατάσταση της Samsung, o Lee Kyeong-tae σχολίασε: «αναμένουμε ορισμένες δυσκολίες μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2017, αλλά θα καταφέρουμε να επανέλθουμε με το λανσάρισμα της νέας μας ναυαρχίδας».

Μία πρόσφατη φήμη σχετικά με το Galaxy S8 θέλει τη συσκευή να μην εφοδιάζεται με το κλασσικό home button αλλά να ενσωματώνει έναν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος κατευθείαν στην οθόνη. Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το S8 θα διαθέτει dual lens κάμερα κατά τα πρότυπα του iPhone 7 Plus.




pestaola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου