Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σάλος στα social media με τη «νεκρή γοργόνα» που ξεβράστηκε σε παραλία

Ένα μυστήριο που εξάπτει τη φαντασία καλούνται να λύσουν οι επιστήμονες, καθώς το διαδίκτυο έχει πάρει «φωτιά» από τις φωτογραφίες ενός ανθρωπόμορφου πλάσματος με ουρά, σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν και έχουν προκαλέσει σάλο, υποτίθεται ότι δείχνουν τα απομεινάρια... γοργόνας, που ξεβράστηκε στην παραλία του Γκρέιτ Γιάρμουθ της Βρετανίας.

Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν το πτώμα ενός πλάσματος με ουρά ψαριού σε αποσύνθεση να βρίσκεται πάνω στην άμμο. Το μεσαίο τμήμα φαίνεται να έχει σαπίσει, ενώ η ουρά και το κεφάλι του πλάσματος παραμένουν σχετικά ανέπαφα.

Το υλικό καταγράφηκε από την κάμερα ενός Βρετανού, ονόματι, Πολ Τζόουνς και έχουν ήδη αναδημοσιευθεί χιλιάδες φορές στο Facebook. «Σήμερα στo Γκρέιτ Γιάρμουθ βρήκαμε να έχει ξεβραστεί στην παραλία ένα πλάσμα που μοιάζει με νεκρή γοργόνα», έγραψε ο Τζόουνς, ιντριγκάροντας τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.
Κάποιοι από τους χρήστες των social media δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το σώμα γοργόνας, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι πιθανόν πρόκειται για νεκρή φώκια, καθώς στην Ανατολική Ακτή υπάρχει μεγάλη αποικία από γκρίζες.

Το σενάριο της φώκιας πάντως δεν φαίνεται να συνάδει με το κεφάλι του πλάσματος...






koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου